5 faser af et langdistanceforhold

da min betydningsfulde anden og jeg begyndte at gå sammen, søgte jeg på internettet efter alle datingtips generelt. Hovedsageligt fordi jeg vidste, at bryllupsrejse-fasen ikke ville vare evigt og ville være forberedt, og det var spændende at læse nye ting.

selvfølgelig læste jeg LDR-tipene, men det følte aldrig, at det var nok. Selv efter at have læst fora eller tilsluttet mig Discord-grupper følte jeg, at de fleste par gik tabt eller i svigtende forhold.

det var da jeg begyndte at se på nærhedsforhold dating tips og jeg fandt de 5 forholdsfaser. Efter at have læst artiklen forsøgte jeg at anvende alt, hvad jeg lærte, i et LDR-format og delte med min partner for at hjælpe med at gøre vores forhold stærkere uanset afstand eller tidssoner.

de vigtigste 5 faser af et forhold består af:

1. Romantik

2. Magtkamp

3. Stabilitet

4. Forpligtelse

5. Bliss Stage

jeg ved, at disse faser er skrevet ud i numerisk rækkefølge, men jeg vil have dig til at være fleksibel med dem.

i stedet for at tænke på faserne som en lige linje punkt A til e, tænk på dem som en rotation, vil de altid forekomme i hele forholdet, både i lang og tæt afstandsforhold.

det er mere af, hvordan du og din betydningsfulde anden håndterer dem. Bare husk at fungere som et team, så klarer du dig fint.

Romance Stage/Honeymoon Stage

denne fase sker for LDRs ganske lidt. Oprindeligt gennemgår du en bryllupsrejse, hvor du lærer hinanden at kende, så har du en anden, når I faktisk mødes.

bryllupsrejse fasen er virkelig magisk, men det kan også være lidt blændende, så her er nogle ting at huske på.

Vedligehold din identitet

når du starter dating, prøv ikke at bruge hvert vågent øjeblik forbundet med den anden person. Jeg ved, at du virkelig vil være forbundet med dem på alle måder.

en stor del af at få succes i en LDR eller ethvert forhold er dog at sikre,at du ikke mister, hvem du er som person, mens du lærer en anden at kende.

hvilket betyder at holde op de ting, du normalt gør; hængende med venner, gym tid og nedetid. Stol på mig, hvis denne person virkelig kan lide dig, og jeg mener virkelig virkelig kan lide dig, de vil respektere dig og din tid med andre.

Tal om dine deal breakers nu

dette kan skyldes, at jeg bare binged se 90 dages forlovede med min familie, da de stillede mig en million spørgsmål om vores forhold baseret på hvad der skete i serien.

jeg forstår det, de kigger bare ud, men tro mig, din pige stillede alle de komplicerede spørgsmål, før de selv mødtes personligt.

så jeg spurgte min betydningsfulde anden, hvad hans planer var, efter at han var uddannet, ville han have børn, var han en seriemorder. Du ved, du skal finde ud af disse ting, spoilere han var ikke en seriemorder.

under møder

møder er underlige, de er deres egen anomali, som vi alle navigerer igennem lige nu, derfor behovet for dette afsnit.

Meet-ups har to faser, godt i det mindste for os. Vi har den indledende, OMG-du er-faktisk-her-lad-mig-kaste-min-telefon-ind-floden fase, og så har vi omg-jeg-forlader-lad os-bare-kæle-fase.

disse to faser vil have en masse følelser i dem, så bare Beskyt dig selv og gå kun så langt med din betydningsfulde anden, som du har det godt. Er der ingen, der ønsker babyer eller andre resultater af køn uden følelsesmæssig støtte fra deres partner.

Magtkampstadium / gør det eller bryde det

i løbet af denne fase holder du op med at se din partner som perfekt. I stedet begynder du at bemærke deres mangler såvel som at begynde at se dem som det ufuldkomne menneske, at de faktisk var hele tiden

Cue glass shattering Christ

når du begynder at bemærke nogens ufuldkommenheder, betyder det ikke, at dit forhold er dømt. Det betyder bare, at virkeligheden er sat ind, og du udvikler dig naturligt i dit forhold.

så det er her nogle mennesker hopper ud af skibet og kan betragtes som make or break it-fasen.

dette får mig altid til at tænke på køn og byen, da Miranda var sammen med fyren, der tissede med badeværelsesdøren åben. Spoilere, argumenterede de, ingen af siderne sprang, og de brød op.

i slutningen af dagen var det en ting, han kunne lide at gøre, og hun handlede ikke om det. Så Hvornår skal du gøre det eller bryde det?

bryd det

hvis denne person sender dig røde flag, skjuler oplysninger om sig selv, nægter at foretage tale – /videoopkald, skal du bestemt bryde det.

langdistanceforhold indeholder en uudgrundelig mængde tillid, og hvis du ikke stoler på personen, hvordan kan du endda mødes for første gang?

en anden gang ville det være godt at bryde det er, hvis du ikke er på samme side om ting, Dette kunne definere forholdet til hinanden, eller hvis man ønsker ægteskab og den anden ikke.

Tænk tilbage på de deal-breakers, jeg talte om tidligere. Så vidt særheder går, hvis personen bare virkelig grosses dig ud på et niveau, som hverken du eller jeg kunne forestille mig, så ja bryde det.

gør det

hvis dette forhold er noget, du og din partner begge ønsker, så gør det. Dette er, når du begynder at se din partner som medlem på dit hold, hvor du er stjernespilleren. Denne person er Ron til din Hermione, og du ved, om du kommer i et argument, vil du stadig have hinandens ryg.

billede resultat for at argumentere forhold meme

bare husk kommunikation er det vigtigste, åbenhed og ærlighed vil hjælpe dig med at lykkes i magtkampfasen.

dette inkluderer at være ærlig om dine følelser og undertiden åbne op for din fortid, så din partner kan forstå dine tanker bedre.

forhold er rodede ting, der er tidspunkter, hvor det ikke bliver perfekt, og det er okay, det er det virkelig.

Stabilitetsfasen/ resultatet

stabilitetsfasen er bogstaveligt talt resultatet af de to første faser. Det er, når I forstår, hvordan man kommunikerer med hinanden. Denne fase viser også, at du og din partner forstår, hvordan man bilægger uenigheder med en situation, hvor i begge er glade i sidste ende.

undgå selvtilfredshed

i løbet af denne tid er det let at blive selvtilfreds. Da alt går glat hvorfor ændre noget?

det er bestemt den værste holdning at have

for at undgå selvtilfredshed er dette et godt tidspunkt at lære hinanden mere at kende, planlægge flere møder og begynde at tale langsigtet mål her. Lad os se det i øjnene, hvis du er i en LDR på et tidspunkt møder vil ske og lukke hullet vil være i samtalen.

  • for yderligere læsning tjek 7 Tips til en vellykket LDR
  • for yderligere læsning tjek de 5 kærlighedssprog i en LDR

Forpligtelsesfasen

jeg er sikker på, at der er et smukt formuleret ordsprog derude om, at stillestående vand er giftigt, hvis ikke, skulle der være et.

mest fordi hvis der er selvtilfredshed i forholdet, vil vandet til sidst blive stillestående og ødelægge forholdet.

Videodatoer

mellem min forlovede og jeg er vores tidsplaner ofte ikke perfekt tilpasset til at foretage et videoopkald hver uge. Så vi reserverer en lørdag om måneden, hvor vi har en dato og et videoopkald.

vigtigst er det, at den indsats, vi gør for at have datoer og virkelig bruge tid sammen på at gøre det, vi elsker sammen, viser vores engagement over for hinanden.

Meet-Ups

dette er, hvad sikrer engagement fase til mig, hver gang vi arbejder hårdt, spare op penge for at se hinanden lader mig vide min partner er forpligtet til mig.

tiden brugt sammen under møderne skal berolige dig med, hvorfor du elsker denne person og ønsker at fortsætte et forhold til din partner.

lukning af kløften

jeg føler, at folk, der vælger at være i en LDR, ønsker et niveau af engagement og hengivenhed, som du virkelig ikke ser i tæt afstandsforhold.

partnere bevæger sig over staten, landet, kontinentet og halvvejs rundt om i verden for hinanden.

for os var starten på denne fase vores engagement, jeg havde brug for at vide, at det var det, vi begge ønskede, og at vi begge var klar til at lukke kløften.

Billedresultat for forhold meme

Bliss / Co Creation Stage

Hvis dette var en blog for samme by eller nære forholdspar, ville denne fase sandsynligvis bestå af at få et kæledyr, skabe en familie eller starte større projekter sammen.

men vi er her for LDRs, så jeg har et par alternativer til dig.

hæve en plante sammen

så meget som det ville være super sødt at få et kæledyr, mens min snemand var her, ville det bestemt ikke være sødt at tage sig af det hele alene og derefter flytte det til et andet land. Men hvis det er det, du vil gøre mere magt mod dig.

mit alternativ ville være at hæve en plante sammen. Første gang min forlovede besøgte mig, flyttede jeg bare ind i en ny lejlighed. Mens vi i IKEA forsøgte at gøre min lejlighed sød og lort, så vi en Aloe-plante, og det har været vores plante lige siden.

jeg tager billeder og sender det til ham (yo for real Jeg elsker planter) og vi binder over det. Han har en brun tommelfinger, så jeg ville ikke udsætte nogen planter for den tortur på hans side.

I kunne begge have plantebørn sammen!!

den anden fantastiske del om at hæve en plante sammen er, at du også kan lære mere om planter sammen. Hvilket er hele punktet i denne fase, skaber sammen.

billede resultat for at få en ny plante meme

under møder

hvis planter ikke er dine ting, forstår jeg (vent faktisk ikke, hvem elsker ikke planter) der er masser af andre ting, som i alle ville være i stand til at skabe sammen.

for eksempel at gå til en malingsaften sammen, og begge skabe kunstværker, bytte hinanden maleri og derefter bringe det hjem med dig på den måde, du har noget af deres.

eller lav et DIY-projekt sammen, uanset hvad det er, du opretter sammen. Hvilket hjælper med at skabe flere minder med din partner.

lukning af kløften

endelig lukker kløften og skaber et nyt liv sammen, Jeg kan ikke give dig en tidsramme, hvor dette skal ske. For os var det 3 flere år, han har brug for at afslutte skolen, og jeg havde brug for at arbejde i en periode, før jeg økonomisk kunne gøre det.

tro mig, jeg ønskede, at jeg begyndte at spare op for 2 år siden, men jeg var nødt til at snebold nogle kreditkort ud af mit liv.

igen skal jeg være økonomisk forberedt.

Euro penge

kan du huske, hvordan jeg siger, at disse faser er sammenflettet og for evigt følger den løkke? Glem det ikke!

livet sker, og når som helst magtkampstadiet kommer op, vil vi sandsynligvis have en, når kløften lukker.

hvorfor? Nå det er karakteren af forandring, vi træder ind i et nyt liv sammen, vi skal nu lære ting igen, fordi vi vil overgå fra en LDR til en CDR (kan jeg gøre det til en ting? Nære Afstandsforhold). Vi vil bogstaveligt talt gå fuld cyklus igen!

det er livet selv, stadigt skiftende og stadigt voksende. At lukke hullet er bestemt skræmmende, og et træk, som kun den seriøse skal gøre.

vil du lære mere om de forskellige stadier i et langdistanceforhold?

6 røde flag, du går glip af, når du starter et langdistanceforhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.