bercy Chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabet

bercy Chen studio har afsluttet ‘edgeland house’, en bolig i austin, beliggende på et rehabiliteret brunmarkssted. designet genfortolker en af landets ældste arkitektoniske typologier — det indianske pithus. typisk sunket drager bygningen fordel af Jordens masse for at opretholde termisk komfort hele året. boligens forhold til landskabet både med hensyn til tilgang såvel som bygningsydelse involverer et isolerende grønt tag og en syv fods udgravning‐der øger bevidstheden om et faldende naturlandskab og dets begrænsede ressourcer ved at skabe balance mellem det omkringliggende industriområde og den naturlige flod, der bor på den modsatte side af stedet.

bercy chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabet huset ligger på et rehabiliteret brunfelt‐stedalle billeder med tilladelse fra bercy chen studio

både visuelt og funktionelt berører bercy chen studio ‘ s design arkitektur som stedsspecifik installationskunst og som en udvidelse af landskabet. programmet er opdelt i to separate pavilloner til opholds-og sovekvarteret og kræver direkte kontakt med de udvendige elementer for at passere fra den ene til den anden. et isolerende grønt tag drager fordel af Jordens masse for at hjælpe det med at forblive køligere om sommeren og varmere om vinteren. en sådan arkitektonisk indstilling giver mulighed for maksimal energieffektivitet, når den kombineres med højtydende systemer som det integrerede hydroniske HVAC-system. se mere arkitektur på designboom her.

bercy chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabet designet fortolker en af landets ældste arkitektoniske typologier — det indianske pithus

bercy chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabetbygningen drager fordel af Jordens masse for at opretholde termisk komfort hele året

Bercy Chen studio integrerer edgeland House i tekstlandskabetdesignet berører arkitektur som stedsspecifik installationskunst

Bercy Chen studio integrerer edgeland hus i tekstlandskabetprogrammet er opdelt i to separate pavilloner til opholds-og sovekvarteret

bercy chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabetkonfigurationen kræver direkte kontakt med de udvendige elementer for at passere fra den ene til den anden

bercy Chen studio integrerer edgeland house i tekstlandskabet‘edgeland House’ ligger i Austin

drawings

bercy Chen studio integrerer edgeland hus i tekstlandskabet grundplan

huseyX1 nord højde

huseyX2 sektion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.