Fairy Land I Uinta National Forest

jeg kan godt lide at tænke på mig selv af en Tomboy, der virkelig kan lide tilbehør og tøj. Ligesom bugs, jeg kan lide bugs og pinde.

når det er sagt, jeg, af en eller anden grund, afskyr prinsesse ting. Altid har, sandsynligvis altid vil. Jeg graver bare ikke hele prinsessescenen. Misforstå mig ikke, jeg vil være den første til at tænde en tegneserie og dybest set enhver gammel Disney-film, men jeg er meget forsigtig med, hvad jeg lader Aiko se. Jeg prøver at holde det neutralt, især nu hvor Orion bliver ældre.

jeg har ikke altid kontrol over, hvad hun så på gymnastiksalen. Jeg kom ind den anden dag, og Aiko begyndte at tale om Tinkerbell. Tilsyneladende så de nogle forestillinger med Tinkerbell, og jeg skal arbejde på mit lykkelige ansigt, mens hun fortæller mig om det. Alligevel undersøgte jeg ting at gøre midtvejs/Heber og Fairy Land blev bare ved med at komme op. Så vi besluttede at tage 30 minutters kørsel under naptime. (30 minutter fra midtvejs.)

ærligt, det var helt sød.

at se Aiko og Orions ansigt blive sååå begejstret for alle de små huse, der næsten fik denne mor til at eksplodere af lykke.

alle de små dekorationer skulle dø for. Orion elskede toddling rundt og tjekke alle de skøre farver i skoven.

han ville bare plop ned på snavs og begynde at lege med de farvede klipper.

nogle af de fe hjem var meget detaljeret og så jordiske. Mens andre vi naturligvis malet af kærlige børn i håb feer ville snart leve i deres hjem.

jeg var ikke helt forberedt på hele denne boligudviklingsscene. Med min konstruktion management baggrund, Jeg fandt mine små sten, som jeg bragte at være helt utilstrækkelig. Jeg fandt mig selv ønsker jeg havde bragt nogle godt selvom ud fe hjem lavet af pinde, mos og klipper. (Ikke at jeg ikke brugte lidt tid på mine klipper. På vej ud til Fairyland, jeg kastede to andre klipper, før jeg følte, at mine klipper var på niveau. Men dreng, var jeg forkert, de var sandsynligvis de tydeligste klipper der!)

Aiko ville finde forskellige figurer, kramme og kysse dem og fortælle dem farvel. Vi ville altid sørge for at sætte dem tilbage, hvor vi fandt dem.

så mange veje og hjem!

så cool ret?

der er sandsynligvis hundredvis af eventyrhuse. Ærligt talt, der var masser, jeg ikke så, og vi tilbragte sandsynligvis en time på at gå gennem Eventyrskoven. Næste gang vil jeg være klar, med et smukt gennemtænkt eventyrhjem til at erstatte vores klipper.

heldigvis, Jeg havde et par plastdyr og salt projekt knapper til Gran op vores klipper.

jeg følte mig særlig klog, da jeg fandt en klippe, der var blevet delt i to til min familiesten.

bare et par billeder fra den skyggefulde Dell Campingplads. (Vi var nødt til at løbe på toilettet for Aiko.)

denne bus fangede mit øje…er hun ikke en skønhed!?

har nogen af jer været i Fairy land? Har du et a-billede? Tag #thesaltproject! Vi vil se, måske så vi din! Det var et ret populært sted, da vi gik over efterårsferien. Jeg vil vædde på det er ganske yndig i løbet af vinteren også, med en lille drys af sne. Sørg for at hovedet derop hurtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.