bercy chen studio upottaa edgeland Housen texasilaiseen maisemaan

bercy chen studio on saanut valmiiksi ”edgeland Housen”, joka sijaitsee kunnostetulla brownfieldin alueella Austinissa, Texasissa. suunnittelu tulkitsee uudelleen yhden maan vanhimmista arkkitehtonisista typologioista-intiaani pit house. tyypillisesti uponnut rakennus hyödyntää maan massaa ylläpitääkseen lämpöviihtyvyyttä ympäri vuoden. residenssin suhde maisemaan sekä lähestymistavan että rakennustehokkuuden kannalta sisältää eristävän viherkaton ja seitsemän metrin kaivauksen‐joka lisää tietoisuutta vähenevästä luonnonmaisemasta ja sen rajallisista resursseista luomalla tasapainon ympäröivän teollisuusvyöhykkeen ja kohteen vastakkaisella puolella asuvan luonnollisen joen välille.

bercy chen studio upottaa edgeland‐talon teksasilaiseen maisemaantalo sijaitsee kunnostetulla brownfieldin sivustollakaikki kuvat Bercy chen studion luvalla

sekä visuaalisesti että toiminnallisesti, bercy chen studion suunnittelu sivuaa arkkitehtuuria paikkasidonnaisena installaatiotaiteena ja maiseman jatkeena. ohjelma on jaettu kahteen erilliseen paviljonkiin, oleskelu-ja makuutiloihin, ja vaatii suoran kosketuksen ulkoelementteihin siirtyäkseen yhdestä toiseen. eristävä viherkatto hyötyy maan massasta, jotta se pysyisi kesällä viileämpänä ja talvella lämpimämpänä. tällainen arkkitehtoninen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden maksimaaliseen energiatehokkuuteen, kun se yhdistetään korkean suorituskyvyn järjestelmiin, kuten integroituun hydroniseen LVI-järjestelmään. Katso lisää Texasin arkkitehtuuria designboomista täältä.

bercy chen studio upottaa edgeland — talon texasilaiseen maisemaan suunnittelu tulkitsee uudelleen yhden maan vanhimmista arkkitehtonisista typologioista‐intiaanien pit house

bercy chen studio upottaa edgeland-talon texasilaiseen maisemaanrakennus hyödyntää maapallon massaa säilyttääkseen lämpömukavuuden ympäri vuoden

Bercy Chen studio upottaa edgelandin talon teksasilaiseen maisemaansuunnittelu sivuaa arkkitehtuuria paikkasidonnaisena installaatiotaiteena

Bercy Chen studio upottaa edgelandin house into the texan landscapethe program is distributed into two erillinen pavilions, for the living and sleeping foods

bercy chen studio upottaa edgeland house into the texan landscapethe configuration requires direct contact with the outside elements to pass from one to the other

bercy chen studio upottaa edgeland house into the texan landscape ”edgeland House’sijaitsee Austinissa, Texasissa

drawings

bercy chen studio upottaa edgelandin talon teksasilaiseen maisemaan pohjapiirros

huseyX1 pohjoiseen korkeus

huseyX2 sektio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.