a bercy chen studio beágyazza az edgeland house-t a texasi tájba

a bercy chen studio befejezte az edgeland house-t, a texasi Austinban található rezidenciát, amely egy rehabilitált barnamezős területen található. a terv újraértelmezi az ország egyik legrégebbi építészeti tipológiáját — az indián gödörházat. jellemzően elsüllyedt, az épület kihasználja a Föld tömegét, hogy egész évben fenntartsa a termikus kényelmet. a rezidencia viszonya a tájhoz mind a megközelítés, mind az építési teljesítmény szempontjából magában foglalja a szigetelő zöldtetőt és a hét méteres ásatást‐felhívja a figyelmet a csökkenő természeti tájra és véges erőforrásaira azáltal, hogy egyensúlyt teremt a környező ipari övezet és a természetes folyó között, amely a telek másik oldalán található.

a bercy chen studio beágyazza az edgeland házat a texasi tájba a ház egy rehabilitált barnamezős helyszínen találhatóminden kép a bercy chen studio jóvoltából

mind vizuálisan, mind funkcionálisan a bercy chen studio kialakítása az építészetet mint helyspecifikus installációs művészetet és a táj kiterjesztését érinti. a program két különálló pavilonra oszlik, a nappali és a hálóhelyiségek számára, és közvetlen érintkezést igényel a külső elemekkel az egyikről a másikra való átjutáshoz. a szigetelő zöldtető előnyös a föld tömegéből, hogy nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb maradjon. egy ilyen építészeti Beállítás lehetőséget nyújt a maximális energiahatékonyságra, ha nagy teljesítményű rendszerekkel, például az integrált hidraulikus HVAC rendszerrel kombinálják. további építészet Texasban a designboom oldalon itt.

bercy chen studio beágyazza az edgeland házat a texasi tájba a tervezés újraértelmezi az ország egyik legrégebbi építészeti tipológiáját — az őslakos amerikai gödörházat

bercy chen studio beágyazza az edgeland házat a texasi tájbaaz épület kihasználja a Föld tömegét, hogy egész évben fenntartsa a hőkomfortot

Bercy Chen studio beágyazza edgeland ház a texasi tája design érinti az építészet, mint hely‐specifikus installáció Art

Bercy Chen studio beágyazza edgeland ház a texasi tájbaa program két különálló pavilonra oszlik, a nappali és a hálószobák számára

bercy chen studio beágyazza az edgeland házat a texasi tájbaa konfiguráció közvetlen kapcsolatot igényel a külső elemekkel, hogy áthaladjon az egyikről a másikra

bercy chen studio beágyazza az edgeland házat a texasi tájba‘az edgeland House’ Austinban található, Texas

drawings

bercy chen stúdió beágyazza az edgeland házat a texasi tájba alaprajz

huseyX1 Észak magasság

huseyX2 szakasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.