købmand Outlet vin salg

købmand outlet vin salg
20%-off vin salg er April 3 til April 9

købmandsforretning Vinsalg-som man skal overveje

jeg gik til min lokale købmand i byen for at tjekke vinene, før det store salg begynder onsdag den 3.April. Jeg var ikke alene på min spejdertur. Jeg bemærkede et par andre shoppere, jotting noter eller tage smartphone billeder. Dette er et ægte 20%-off salg. Købmandsforretningen ændrer ikke prisen på vinen lige før salgstid, ligesom mange andre købmandsforretninger gør.

ikke alle købmandsforretninger har de samme vine. Hver butik ejes uafhængigt og beslutter, hvilke vine der skal bæres. Nogle købmandsforretninger har en omfattende vinafdeling, mens andre har magre vintilbud.

disse Købmandsvine ser interessante ud

jeg er en stor fan af vinene produceret af Montemaggiore. Jeg har mødt ejerne, og de laver top-tier vine. Jeg købte en flaske for at prøve. Det er krydret og meget en Rhone-stil fransk Syrah. 88 point. På dette prispunkt er det værd at prøve.

købmandsforretning vin salg
Montemaggiore ved købmandsforretningen i byen

jeg købte og prøvede også Harvest Moon 2013 Cabernet Sauvignon fra Dry Creek. Prisen er $ 9,99. Jeg tror, det går glip af mærket. Det er let i stil og minder mig ikke om en Dry Creek Cabernet. 87 point.

jeg har ikke prøvet disse vine, men de ser interessante ud. Der er ingen garantier. Nogle vinforhandlere køber en flaske vin, der ser lovende ud. De vil hovedet ud til deres bil og pop vinen åben for en smag. Hvis de kan lide det, går de tilbage i butikken for at fylde op.

  • 2014 Dona Paula Estate rødvin $4.99 – en respekteret vingård i Argentina
  • 2015 Buena Vista Sonoma County Cabernet Sauvignon $12.99
  • 2013 hvid eg mægtige eg Rød $7.99 Vingård pris er $19. – Hvid eg er beliggende i Aleksanderdalen
  • 2015 Chardonnay Sonoma County $5.99, gennemsnitspris er $13
  • 2015 Lola Kay Napa Valley Sauvignon Blanc $5.99 – lavet af Rubis vingård på Mount Veeder. Den gennemsnitlige pris er $17
  • 2015 Carne Humana hvid blanding $4.99. En Joseph vin; familien er Caymus vin folk.

der er mange andre vine på hylderne. De fleste af vinene genkender jeg ikke. Jeg vil vove at gætte, at der er nogle perler blandt disse, men andre, der ikke er særlig gode. Hvis du går til salg, bedes kommentere, hvis du opdager en Best Buy vin.

købmand outlet vin salg

købmand Outlet Store locater

forrige købmand Outlet artikel

Costco laks Milano med basilikum pesto smør
prøv dette: Costco laks Milano med basilikum pesto smør med en Pinot Noir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.