Reddit-Forsa – hvor effektiv er Forsa tune 6 i horisont 3?

jeg forstår bestemt ikke caster angle eller forholdet det har til camber. For nylig troede jeg, at en lavere caster kunne hjælpe min Lancia Fulvia-bil med mindre alvorlig” snapback ” på styring, men jeg testede minimums-og maksimumværdier, og det føltes det samme.

Toe jeg forstår, men jeg har faktisk Min på nul i alle mine biler. Jeg kan ikke lide ideen om at have vendt dæk, selvom det er uerfarenhed at tale. Det virker som for meget af et kompromis om enten sving eller straights…betydning Jeg vil ikke have min bil forsøger at rotere på straights bare for bedre sving (måske er jeg bare uvidende her). Jeg bruger bare antirullestænger og fjedre til at justere balancen efter behov for at hjælpe med at korrigere over/understyring. (For at afslutte billedet her: spjæld…..de fleste mennesker forstår ikke, hvad disse gør, hvilket er, at de enkle fremskynder eller bremser fjedrene)

Gearing virker som noget, som en app ville være fantastisk til, fordi det bare er matematik, og bilens layout/balance betyder ikke noget. (Min magt band gearing metode er her, men nogle gange bare tilføje strøm er bedre end at opgradere til tilpasses transmission)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.